Сьогодні в Пекіні виступатимуть 6 спортсменів із Сумщини

08.02.2022

Загалом українці змагатимуться одразу в шести видах спорту.

У четвертий день змагань на Олімпійських іграх-2022 у Пекіні – у вівторок, 8 лютого – українські спортсмени виступатимуть у шести видах спорту. Три з них будуть медальними: у біатлоні, а також у гірськолижному та санному спорті, пише Суспільне: спорт.

Першим за медалі боротиметься гірськолижник Іван Ковбаснюк. Після найкращого результату в історії України на Олімпіадах у швидкісному спуску українець змагатиметься у супер-гіганті.

Ще один медальний виступ відбудеться у чоловічих індивідуальних перегонах. На старт вийдуть четверо найсильніших біатлоністів: Дмитро Підручний, Артем Прима та представники Сумщини Антон Дудченко та Богдан Цимбал. Заключні заїзди відбудуться і у жіночому санному спорті за участю Олени Стецьків та Юліанни Туницької.

Окрім біатлону та гірськолижного спорту, українці виступатимуть у сноубордингу, лижних перегонах (як чоловіки, так і жінки). дебютуватиме на Олімпіаді і фігурист Іван Шмуратко, який повернувся після позитивного тесту на коронавірус – його старт у короткій програмі відкриє розклад виступів українців у четвертий день змагань.

Розклад виступів сумчан на Олімпіаді-2022: четвертий день (вівторок, 8 лютого)

10.00. Валентина Камінська, Марина Анцибор, Вікторія Олех: лижні перегони (спринт – вільний стиль, кваліфікація)

10:30. Дмитро Підручний, Артем Пріма, Антон Дудченко, Богдан Цимбал: біатлон (індивідуальні перегони)

10:50. Олексій Красовський, Руслан Переходи: лижні перегони (спринт – вільний стиль, кваліфікація)

Трансляції тут.

sportclub.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: