На Конотопщині водій хотів “домовитися” із патрульними за 50 доларів

08.02.2022

Патрулюючи одну з вулиць міста, працівники відділу реагування патрульної поліції Конотопського районного відділу поліції зупинили автомобіль ВАЗ, який рухався з порушенням Правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів водія на законність права керування транспортним засобом поліцейські виявили, що у 20-річного керманича закінчився термін дії водійського посвідчення, а отже хлопець не має права керування.

Щоб уникнути покарання водій, який є мешканцем сусідньої області, вирішив домовитися з місцевими поліцейськими. Правопорушник наполегливо та неодноразово пропонував співробітникам поліції 50 доларів неправомірної вигоди, аби вони не складали відносно нього адміністративний матеріал.

Від грошей поліцейські відмовилися та викликали на місце слідчо-оперативну групу поліції для подальшого документування цього факту.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі»

Досудове розслідування триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: