У Сумській центральній міськлікарні запрацювало нове лор-відділення

08.02.2022

Багатопрофільна Сумська центральна міська лікарня продовжує розширювати спектр медичних послуг – ще у середині листопада минулого року тут з’явилося лор-відділення, якого раніше у лікарні не було. Поки для нього готували окремі комфортні апартаменти – відділення розміщувалося на інших майданчиках лікарні. І ось уже другий день, як стаціонарна отоларингологія перебазувалася в нове відремонтоване приміщення. Цією новиною на своїй сторінці у соцмережах поділилася директор медустанови Валентина Домінас.

“КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Сумської міської ради: нове ЛОР-відділення готове до прийому пацієнтів- штатні посади укомплектовані найкращими фахівцями,ремонтні роботи завершені, сучасне обладнання придбано. Зроблено з любов‘ю для вас, мешканці Сумщини!” – написала керівник.

У новому відділенні жителі Сум та області можуть отримати консервативне, а також хірургічне лікування захворювань та патологій лор-органів. Сюди можна потрапити за направленням сімейного або лікаря-отоларинголога поліклінічних відділень №1 і №2 Сумської ЦМЛ. На сьогодні у відділенні лікуються 11 пацієнтів.

Контактні номери для попереднього запису:

– поліклінічне відділення №1 (вул. 20 років Перемоги, 13) – 70-13-35;

– поліклінічне відділення №2 (вул. Привокзальна, 31) – 70-12-53.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: