На Сумщині припинили незаконну діяльність телеграм-каналу з розповсюдження наркотиків

08.02.2022

Працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Сумській області спільно зі слідчими Сумського районного управління викрито мешканця обласного центру, який створив телеграм канал за допомогою якого здійснював збут наркотичних засобів і психотропних речовин на території м. Суми, шляхом «закладок».

Сьогодні правоохоронці, у межах реалізації матеріалів кримінального провадження, провели ряд слідчих (розшукових) дій, у ході яких припинили незаконну діяльність телеграм каналу.

У ході слідства встановлено особу організатора телеграм каналу. Ним виявився 22-річний сумчанин. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його мешкання правоохоронці вилучили 90 г психотропної речовини «амфетамін» та близько 100 г наркотичного засобу «канабіс», розфасованих для подальшого збуту.

Наразі зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу та повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч.2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: