На Сумщині затримали наркодилера

10.02.2022

Чотири зіп-пакети з речовиною, зовні схожою на амфетамін та прекурсори виявили працівники Конотопського районного відділу поліції у ході обшуку в 33-річного чоловіка. Все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

В ході проведення оперативних заходів, у рамках раніше відкритого кримінального провадження, співробітниками сектору кримінальної поліції був затриманий чоловік, який при собі зберігав наркотичні засоби та психотропні речовини, які в подальшому планував продати.

Зловмисником виявився раніше судимий за подібні злочини 33-річний чоловік. Під час особистого обшуку поліцейські виявили у нього 4 зіп-пакети з речовиною зовні схожою на амфетамін, загальною вагою близько 6 грамів та прекурсори.

Знайдене працівники поліції вилучили та направили на експертне дослідження.

Наразі зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Конотопського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури вже повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Встановлюються канали надходження наркотичних засобів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: