На Сумщині проводять аналіз діяльності громадських формувань

10.02.2022

Про це під час брифінгу повідомив голова Сумської облдержадміністрації.

«Із 40 громадських формувань – 35 зареєстровані у містах та селищах (1619 осіб), 15 – у сільській місцевості (279 осіб). Зокрема, в Сумах створено 12 таких формувань, у Сумському районі – 4, Конотопському районі – 6, Охтирському районі –8, Шосткинському – 5, Роменському – 5. Облдержадміністрація спільно з Нацполіцією проводить аналіз діяльності громадських формувань на Сумщині. Ми хочемо знати, які громадські формування діють реально, а не лише зареєстровані»,  – сказав Дмитро Живицький.

Крім того, за його словами, були проведені перемовини з керівництвом військових частин про те, що облдержадміністрація зкомуніковуватиме представників активних громадських формувань, які звертатимуться, з командирами відповідних військових частин. Щоб була можливість під час проведення планових стрілецьких занять безпосередньо на полігонах долучати представників громадських формувань до цих навчань. Для того, щоб вони могли підвищувати свою кваліфікацію, свій рівень володіння вогнепальною стрілецькою зброєю.

«Ми спільно працюємо над тим, щоб жителі Сумщини мали можливість оволодіти навичками користування вогнепальною зброєю і могли в майбутньому долучатись до складу добровільних формувань тероборони», – наголосив голова Сумської ОДА.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: