В Охтирці п`ятеро депутатів можуть втратити свої мандати

10.02.2022

На сайті Охтирської міської ради оприлюднено одразу три постанови Охтирської міської територіально-виборчої комісії. Це пов`язано з тим, що  в депутатському корпусі можуть відбутися серйозні “ротації”. Зокрема наступні депутати можуть втратити свої мандати – Роман, Наталія та Євген Масло  від партії “Сила і честь”, а також Дмитро Сушко, Олег Погорєлов та Сергій Бонарекно від ПП “Сила людей”. Весь сир-бор розпочався після голосування за нового секретаря Вікторію Булах на минулому сесійному засіданні, яке відбулося 27 січня.

Перша постанова стосується того, що до  повноважень голови Охтирської міської ТВК приступила Марина Бережна. Інші ж документи інформують про прізвища кандидатів на відкликання зі складу депутатського корпусу. Зокрема, відповідно до інформації голови правління Сумської  обласної організації ПП “Сила і честь”, депутати Масло Роман, Євген та Наталія не входять до депутатської фракції . Через це на партійній конференції було прийнято рішення стосовно їхнього відкликання за народною ініціативою.

Аналогічне повідомлення до ТВК надійшло й від Сумської обласної організації ПП  “Сила людей”,  в якому йдеться про відкликання за народною ініціативою трьох депутатів: Дмитра Сушка, Олег Погорєлова та Сергія Бондаренка.

Охтирська ТВК 7 лютого взяла дану інформацію  стосовно відкликання депутатів до відома та буде працювати над вивченням  даних  питань.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: