На Сумщині розшукують безвісти зниклу 16-річну Анастасію Максимчук

11.02.2022

Працівники Шосткинського районного управління поліції ГУНП в Сумській області встановлюють місцезнаходження неповнолітньої Анастасії, яка вдень 10.02.2022 пішла з гуртожитку Шосткинського центру професійно-технічної освіти та до теперішнього часу не повернулась. Поліцейські ведуть її пошуки та звертаються за допомогою до громадян.

На вигляд Анастасії Максимчук 16 років, зростом 160-165 см, худорлявої тілобудови. Має довге темно-русяве волосся. Була одягнена у жіночу куртку чорного кольору. Може перебувати у компанії хлопця 18-ти років.

На розшук безвісти зниклої дівчини зорієнтований особовий склад поліції Шосткинщини. Відповідне орієнтування з описом зовнішності та фотокарткою Анастасії розіслане до всіх територіальних підрозділів поліції області.

Правоохоронці ж звертаються до всіх небайдужих громадян: якщо комусь стане відомо місцезнаходження дівчини, повідомте, будь ласка, про це співробітників поліції.

Зробити це можна, звернувшись до найближчого відділення поліції, або безпосередньо до Шосткинського районного управління поліції: м. Шостка, вул. Свободи, 67, або зателефонувати за номерами 050-327-91-48 (чергова частина), або на цілодобову лінію служби «102». Будемо вдячні за допомогу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: