У Тростянецькій громаді створили другий дитячий будинок сімейного типу

11.02.2022

Троє дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштовані у сімейні форми виховання. Прийомна сім’я відтепер переведена в статус дитячого будинку сімейного типу, оскільки виховує шестеро дітей. Про це повідомила Зоя Пальошко, керівник відділу “Служба у справах дітей” Тростянецької міської ради.

Рішенням виконавчого комітету Тростянецької міської ради у діючу прийомну сім’ю Савченко Людмили Олексіївни та Савченка Миколи Івановича, що проживають на території Білківського старостинського округу, влаштували на виховання та спільне проживання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Нововлаштовані діти між собою є рідними братами та сестричкою. Знайомство їх з батьками-вихователями відбулося на базі Хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей області. Вагань ні з боку батьків, ні боку дітей не було. Малеча з нетерпінням чекала, доки будуть оформлені всі необхідні документи, аби вони могли поїхати у справжню люблячу родину. Батьки-вихователі стверджують, що з першого погляду прикипіли до дітей всім серцем.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: