Як триває реконструкція басейну в Охтирці?

11.02.2022

Журналісти відвідали басейн Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, роботи з реконструкції якого розпочалися у листопаді минулого року.

Про перебіг будівельних робіт детальніше розповість представник київського підрядника, начальник дільниці ТОВ  «УКРБУД-ПРОЕКТ-РЕКОНСТРУКЦІЯ» Олександр Чорний:

– На сьогоднішній день об’єкт завершений відсотків на 70-80. Виконані роботи з облицювання кахельною плиткою самого басейну, розміри якого по дзеркалу води складають 6 м на 12,2 м. Також проводиться  шпаклювання стін в коридорах, душових, роздягальнях, спортивному залі та підсобних приміщеннях. З наступного тижня переходимо до облаштування стелі, яка буде змонтована з армстронгу, а в душових – скоріш за все з пластику. Прокладена система вентиляції та протипожежної безпеки, на черзі – встановлення сигналізаторів.

Фасад приміщення утеплений базальтовою ватою, товщина якої складає 100 мм та облицьований ефективною вентильованою фасадною системою «Сканрок». Дана система є однією з найбільш оптимальних за своїми естетичними, ціновими, конструктивними та технологічними можливостями. До того ж вона з високим ступенем ефективності дозволяє вирішити теплоізоляційні проблеми, зменшуючи витрати на опалення до 40%. Із зовнішніх робіт залишилося зробити відкоси.

Також паралельно ведуться роботи з будівництва сходинок. На сьогоднішній день вони забетоновані. Будемо робити їх у вигляді так званої «колотої  сходинки», яка включатиме в себе елементи із полірованого бетону.

На фініші необхідно буде на вулиці поряд зі сходами облаштувати два підйомники для  зручного доступу до басейну маломобільних груп людей.

Зараз на будівництві задіяно 32 працівника. Роботи з реконструкції ведуться досить швидкими темпами. До 10 березня плануємо їх завершити. А далі вже справа за балансоутримувачем, який і буде вводити даний об’єкт в експлуатацію, – розповів «Охтирці online» Олександр Чорний.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: