У Кролевці продовжили дистанційне навчання

11.02.2022

Сьогодні, 11 лютого, відбулося засідання місцевої комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, головним питанням було вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Щоденний моніторинг захворюваності на COVID-19 показує, що чисельність активно хворих у порівнянні з минулим тижнем зросла на 139 осіб і становить станом на 11.02.2022 року 633 особи. Одужало 201, померло 3 особи.

Комісійно прийнято рішення на території Кролевецької міської територіальної громади продовжити з 12 лютого до 18 лютого 2022 року дистанційну форму навчання:

– у закладах позашкільної освіти, у тому числі спортивного профілю (Кролевецька ДЮСШ «ОЛІМП»), у закладах культури, у художній школі Кролевецької міської ради, крім індивідуальних занять, та у групах з неконтактних видів спорту.

– завдяки своєчасно проведеним обмежувальним заходам спостерігається зменшення рівня захворюваності серед дітей молодшого шкільного віку, тому комісія прийняла рішення дозволити з 14 лютого 2022 року відвідування закладів загальної середньої освіти учнями 1-4 класів за умови дотримання в них відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Рекомендували керівникам закладів загальної середньої освіти приймати рішення про навчання для 5-11 класів у звичайному режимі (очна форма навчання) залежно від стану захворюваності на педагогів та учнів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: