Чому Шостка щовечора поринає в темряву?

11.02.2022

У виконкомі Шостки зібрали комісію з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для обговорення проблеми відсутності вуличного освітлення. Вже третій день поспіль місто з настанням вечора поринає у темряву: відсутнє вуличне освітлення, не працюють світлофори.

Міський голова Микола Нога пояснив, що така надзвичайна ситуація склалась у зв’язку зі зміною постачальника електроенергії. Раніше електропостачання здійснювала компанія ТОВ «ЕНЕРА Суми», в останній тендерній процедурі виграла компанія ТОВ «ЕРНЕРІНГ».

«Одна фірма не відпускає, друга не може приступити», – сказав під час засідання комісії Микола Петрович.

Геннадій Мелашенко, в.о. начальника Управління житлово-комунального господарства розповів, що за період поки тривала тендерна процедура виникла заборгованість за січень місяць 409 800 гривень: ” Зараз має відбуватись перехід від одного постачальника до іншого, але фірма, що надавала послуги до цього не бажає передавати повноваження своїм конкурентам, які перемогли у тендері».

ТОВ «ЕНЕРА Суми» пояснює це наявністю заборгованості. Окремо ще буде виставлений рахунок за частину лютого. Міський голова запропонував визнати ситуацію надзвичайною і провести розрахунки з ТОВ «ЕНЕРА Суми».

shostkanews.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: