На Сумщині викрили водія, який незаконно перевозив пальне

12.02.2022

Працівники Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області у рамках цільових заходів щодо протидії незаконному обігу пального виявили чоловіка, який перевозив 18 тон зрідженого газу, не маючи відповідних дозвільних документів.

Вчора під час патрулювання Сумського району поліцейські виявили вантажний автомобіль, що перевозив небезпечний вантаж, а саме зріджений газ. Здійснивши перевірку документів спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань, правоохоронці встановили, що товарно-транспортна накладна не зареєстрована у Єдиному реєстрі акцизних накладних.

Працівники групи реагування патрульної поліції Сумського району склали відносно водія протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку провадження господарської діяльності».

В той же час, співробітники Управління патрульної поліції склали протокол відносно чоловіка за порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами, що передбачено ст. 132-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, під час складання адміністративних матеріалів поліцейські виявили ознаки підробки товарно-транспортної накладної та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Документ вилучений та буде направлений на експертне дослідження.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: