Близько 40 шлюбів зареєстрували на Сумщині у неординарну дату

12.02.2022

Про це інформує Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Лютий хоч і найкоротший місяць року, проте має найбільше привабливих дат для реалізації доленосних задумів, наприклад реєстрації шлюбу. Тому не дивно, що сьогоднішній день – 12.02.2022 року – спонукав чимало пар зробити впевнений крок у подружнє життя.

Так, до відділів державної реєстрації актів цивільного стану на Сумщині завітало близько 40 пар. «Цього року ми спостерігаємо весільний бум у лютому, адже місяць насичений особливими та неординарними датами. До речі, для охочих прикрасити своє свідоцтво про одруження незвичайною комбінацією цифр, попереду на молодят чекає День закоханих – 14.02.2022 року та паліндромна дата – 22.02.2022 року», – зазначила Ірина СВИСТУН, начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Варто зазначити, що встигнути зареєструвати стосунки у зазначені дати допоможе сервіс Мін’юсту «Шлюб за добу». Послуга дозволяє у скорочений термін (протягом 24 годин) та з тим же романтичним настроєм, вишуканою атмосферою й професійною організацією провести шлюбну церемонію.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: