Шеф-редактор “Суспільного” виступає напівоголеним, однак хвилюється про “ділову репутацію”

13.02.2022

Віднедавна шеф-редактором на Суспільному став сумський журналіст і музикант скандального гурту  “Хамерман Знищує Віруси” Альберт Цукренко. Невідомо, якими саме професійними критеріями керувалися на мовнику, але доволі серйозну посаду на телеканалі довірили людині, яка часто виступає перед публікою у напівоголеному вигляді. Його сценічні образи не просто епатажні, а інколи навіть шокуючі, на межі фолу.

Днями нового шеф-редактора “Суспільного” Альберта Цукренка   виключили зі складу з експертів Українського культурного фонду за «порушення моральних норм» (він два роки був експертом програми УКФ “Аудіовізуальне мистецтво”) . Імовірною причиною виключення і стали його виступи у сороміцькому вигляді.  Офіційне формулювання звучить так: “порушення моральних норм, що підривають авторитет інституту експертів”.

Пан Цукренко неабияк обурився таким вчинком щодо власної персони і заявив, що планує звертатися до суду, бо хоче “захистити свою ділову репутацію”.

Цікаво виходить: людина без будь-яких вагань совісті виходить виступати ” у чому мати народила” і вважає це нормальним, а виключення з числа експертів розцінює як шкоду репутації. Дивні стандарти і у Альберта Цукренка, і у “Суспільного”, що набирає на роботу відвертих фріків, з якими соромляться співпрацювати серйозні організації.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: