В Охтирці розкрили крадіжку з дачного будинку

14.02.2022

До працівників Охтирського районного відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 49-річний мешканець м. Охтирка. Він розповів, що за час його відсутності хтось поцупив з його дачного будинку електроінструменти.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили причетність до вчинення даної крадіжки раніше судимого 41-річного місцевого мешканця.

Чоловік не заперечував своєї провини. Він розповів, що, перебуваючи неподалік дачного кооперативу, вирішив скоїти крадіжку з метою заробітку.

Відтак, пошкодивши вікно, проник до одного з дачних будинків, звідки викрав електроінструменти. Всі викрадені речі склав до мішку, який знайшов в цьому ж приміщенні, та відніс додому, а в подальшому розпорядився ним на власний розсуд.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: