Дружина депутата Сумської міськради хотіла влаштувати “романтік”, але не вийшло

14.02.2022

Родина скандального депутата Сумської міської ради Володимира Чепіка залишилася без романтичного вечора. Усе – через сильне завантаження однієї із суші-студій обласного центру.

Виявилося, що Чепіки замовили одну із популярних страв японської кухні із самовивозом на вечір. Утім, поласувати нею їм не вдалося. Спочатку час отримання замовлення змістили на півгодини, а згодом, після кількох годин очікувань і неприємних «розбірок» із персоналом, суші родина Чепіків так і не отримала. Через це вони залишилися голодними та засмученими. Принаймні, так написала у Фейсбуці Катерина Чепік.

«Сделали заказ в 13.00 с самовывозом на 19.15. Пришло смс что заказ будет готов в 22.00. Ну ок, думаем, уложим детей спать и будет романтик ужин. Но фиг там! За пол часа до назначенного времени позвонили и сказали что у них оврал и заказ будет в 23.00! … В итоге на часах 21.45, мы расстроенные и голодные… Спасибо большое за испорченный вечер…», – поділилася «душевною» історією Катерина Чепік.

Цікаво, що патріоти-Чепіки на камери та у присутності журналістів говорять виключно українською мовою, а коли справа доходить до особистого, то, як показала практика, переходять на ту мову, яку використовують у побуті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: