“Дуже прикро, вибачте”. Сумчанин Цимбал пояснив втрату швидкості під час естафети на Олімпіаді

15.02.2022

Після стійки забійник команди сумчанин Богдан Цимбал виходив другим із відставанням 1,4 секунди від лідера.

Але на першому ж кілометрі третього кола спортсмен різко зупинився. Про причини Богдан розповів у коментарі після свого фінішу.

– Сталося те, що зазвичай стається в горах: на другому колі трішки нахапався – намагався втриматися і дістатися до лідерів, і, напевно, через це не вистачило мене на фінішне коло, дуже прикро. Відбулося те саме, що і в Поклюці на Чемпіонаті світу в минулому році.

Дуже неприємно мені це казати, але на останньому колі я програв дуже багато, і це, напевно, вплинуло і на Артема Приму – він, я вважаю, хотів піти у лідерах. Дуже прикро за це, вибачте…

Це досвід, хоча в Антхольці все було добре, я непогано пробіг свій етап, там така ж висота. Я не розумію, чому тут так стається – це було і на спринті, дуже складна висота, не виходить тут гарно бігати.

Олімпійські Ігри, насамперед, дуже цікаве дійство, мені тут сподобалось. Але через ці карантинні умови не було вільного часу, щоб поїхати у Пекін чи інші селища – ми лише у Чжанцзякоу. Але це досвід, це цікаво, я хотів сюди поїхати, але не вийшло гарно пробігти.

Психологічно було набагато важче. Сьогодні перед своїм етапом я дуже сильно хвилювався – боявся підвести свою команду, і я її трішки підвів, прикро. Все вже зроблено, назад час не повернеш.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: