У Сумах провели екскурсію ізолятором тимчасового тримання

15.02.2022

Сьогодні курсанти Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали ізолятор тимчасового тримання № 1 (м. Суми) Головного управління Національної поліції в Сумській області.

Під час проведення екскурсії заступник начальника відділу організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНП в Сумській області Максим Овчаров та начальник ІТТ № 1 ГУНП в Сумській області Ігор Борко розповіли колегам про призначення ізолятору тимчасового тримання, підстави для приймання в ІТТ осіб, затриманих за підозрою у скоєнні злочину, процесуальні строки знаходження затриманих у ІТТ, а також права та умови тримання затриманих.

У рамках екскурсії старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Сумській області) Управління дотримання прав людини Євгеній Євтєєв ознайомив курсантів з роботою пілотного проєкту системи «Custody Records».

Наприкінці, курсанти висловили щиру вдячність керівництву за надану можливість познайомитись з їх роботою, цікаву інформаційну розповідь та відповіді на запитання.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: