У Головному управлінні поліції Сумщини підбили підсумки роботи за рік

15.02.2022

Сьогодні у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області відбулося засідання колегії керівництва ГУНП. Під час якого розглядалося питання про результати роботи підрозділів поліції області з протидії злочинності на пріоритетних напрямах за підсумками 2021 року та січня 2022 року.

Колегія пройшла під головуванням очільника поліції області Сергія Чижа. У нараді взяли участь члени колегії ГУНП, керівники структурних підрозділів поліції області, територіальних (відокремлених) підрозділів поліції області, їх заступники.

На початку наради, за професійну організацію якісної роботи блоку превенції в Головному управлінні Національної поліції в Сумській області очільник поліції області нагородив заступника начальника ГУНП в Сумській області Миколу Худенка цінним подарунком.

За результатами оперативно-службової діяльності у 2021 році кращим підрозділом визначено Охтирський районний відділ поліції, а в січні поточного року кращим підрозділом став Роменський районний відділ поліції.

Далі, начальник ГУНП відзначив кращий слідчий відділ, підрозділ кримінальної поліції та превентивної діяльності. Ними стали: слідчий відділ і сектор кримінальної поліції Роменського районного відділу поліції та підрозділ превентивної діяльності Охтирського районного відділу поліції. Керівників цих підрозділів Сергій Чиж нагородив цінними подарунками.

Після чого, за багаторічну сумлінну службу та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав начальник поліції Сумщини нагородив почесною Грамотою заступника начальника відділу слідчого управління ГУНП області Олега Бахметенка.

За самовіддане служіння українському народові цінним подарунком начальника ГУНП – годинником наручним було нагороджено старшого слідчого слідчого відділу Конотопського районного відділу поліції Вадима Бокатова.

Крім того, за багаторічну бездоганну службу, вагомий особистий внесок у справу соціального захисту пенсіонерів – учасників бойових дій та з нагоди свята почесними грамотами Сумської обласної державної адміністрації та Сумської обласної ради було нагороджено п’ять пенсіонерів МВС України.

Після чого, присутні перейшли до розгляду питання порядку денного.

За результатом заслуховування звітів окремих керівників територіальних підрозділів поліції та аналізу роботи підпорядкованих їм підрозділів, керівництво поліції області дало принципову оцінку роботі кожного доповідача.

По завершенню засідання начальник ГУНП наголосив керівникам підрозділів поліції області на активізації роботи підпорядкованих підрозділів, насамперед на пріоритетних напрямах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: