Сумчани вимагають відремонтувати аварійну ділянку дороги

15.02.2022

Провести ремонт у 2022 році частини дороги по вул. Інтернаціоналістів (від повороту з пр. М. Лушпи на вул. Інтернаціоналістів в бік р. Псел) наполегливо просить автор електронної петиції Сергій Окунь.

“Вже не перший рік в м. Суми в районі вул. Інтернайціоналістів існує невирішена проблема. Частина дороги від повороту з вул. М. Лушпи на вул. Інтернаціоналістів в сторону р. Псел знаходиться в жахливому аварійному стані. Зазначена ділянка дороги має вкрай суттєві пошкодження: ями, вибоїни, бугри, відсутність асфальту та належного дорожнього покриття, та інші. Користуватися повноцінно нею неможливо. Такий стан дороги, неодноразово приводив до чисельних фактів пошкодження автомобілів які там проїжджали та травматизму людей.

В період 2019-2021 років мешканці прилеглих будинків зверталися до різних комунальних служб і органів та депутатів Сумської міської ради з відповідними зверненнями, щодо вирішення питання ремонту зазначеної ділянки дороги. Але жодні громадські ініціативи, до теперішнього часу, так і не були підтримані і дорога продовжує й далі руйнуватися.

Більш того в період таїння снігу, сильних злив та дощів, цю ділянку заливає водою площею десятків метрів, яка стоїть і не сходить довгий час. Це свідчить про те що система зливів не функціонує належним чином.

На підставі зазначеного, ВИМАГАЄМО у Керівництва міста Суми та депутатів Сумської міської ради прийняти відповідні рішення, щодо ремонту в 2022 році цієї аварійної ділянки дороги включаючи ремонт систем зливу.

Заздалегідь вдячні! З повагою!”, – пише сумчанин.

Початок збору підписів: 15 лютого 2022 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 15 лютого петицію підписали 2 особи з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: