Час рятувати Україну економічно, аби зупинити збідніння населення, – нардеп Ігор Молоток

16.02.2022

Введення нульової ставки ПДВ на продукти харчування та 7% на комунальні послуги допоможе зупинити збідніння населення України та підтримати вітчизняного товаровиробника, – про це під час брифінгу у стінах парламенту разом із колегами депутатської групи «Партія «За Майбутнє» заявив  народний депутат України від Сумщини Ігор Молоток.

Так, за ініціативи депутатів від «Партія «За майбутнє», у Верховній Раді вже зареєстровано законопроєкт №7023, який передбачає зниження ставок ПДВ: 0% на продукти харчування та 7% на комунальні послуги.

«Зниження ціни на продукти харчування і тарифів на житлово-комунальні послуги, захист вітчизняного виробника – ключові питання, які потребують негайних рішень, – зауважив нардеп від Сумщини. І додав: – Закликаємо колег, депутатів різних рівнів підтримати нашу ініціативу: 0% ПДВ і 7% на енергоносії.

Це реальний крок до розвитку економіки.

Дуже добре пам’ятаю  90-ті: мішки з різним крамом, які везлися за кордон. Тепер везуть до нас, бо вже найближчий сусід знизив ціни на товари, прибравши ПДВ. Коментарі, як то кажуть, зайві».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: