У Бурині оновили залу для весіль

16.02.2022

У день закоханих на Сумщині до вже створених сучасних обрядових залів додалась ще одна – у Буринському відділі державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Романтична локація оновленої весільної зали у День всіх закоханих доповнила урочистості весільних церемоній 2 пар з Бурині, які першими поєднали свої долі у вишуканій атмосфері.

«Ми створюємо комфортні умови для того, щоб найважливіші події у житті українців були незабутніми. Особлива увага приділяється державній реєстрації шлюбів. Так, поповнюється перелік нових романтичних локацій для одружень та оновлюються вже наявні обрядові зали. Місто Буринь тому гарний приклад та на цьому ми не зупиняємося, – розповідає очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина СВИСТУН. – Додам, що напередодні красивих та магічних дат – 20.02.2022 та 22.02.2022 – на молодят чекають інші оновлені локації для проведення весільних церемоній, зокрема у місті Конотоп».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: