Як на Сумщині проходять командно-штабні навчання «Заметіль-2022»?

17.02.2022

У рамках командно-штабних навчань «Заметіль-2022» бійці військової частини А4532 провели планові заняття з бойової підготовки в межах злагодження підрозділів бригади.

Бійці відпрацювали практичні вправи з розгортання в бойове положення ПТРК «Корсар», тренування ведення вогню з ураженням цілі, відпрацювання навичок на імітаційних засобах та вправ «до бою» і «відбій». Також підрозділ відпрацював погрузку на техніку та висування маршем у складі колони, після чого у складі екіпажів зайняли позиції для відбиття атаки умовного ворога.

Також колона військової техніки з військовослужбовцями військової частини А4532 курсуватиме через Радьківку, Стецьківку, Верхнє Піщане, Суми, Верхню Сироватку, Гребениківку, Боромлю.

Крім того, паралельно сьогодні відбуваються і навчання загонів тероборони Сумщини. Утім, вони проходять у аудиторіях. Повне укомплектування цих загонів триватиме ще в березні. А під кінець лютого обіцяють вишкіл для добровольців, які записалися і пройшли відбір у загони територіальної оборони Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: