В Охтирці правоохоронці боряться з панічними настроями серед населення

17.02.2022

З метою забезпечення публічної безпеки та порядку, не допущення дистабілізаційних проявів та поширення панічних настроїв серед населення на території обслуговування Охтирського районного відділу поліції проведено профілактичне відпрацювання.

До проведення цих заходів було залучено особовий склад Охтирського районного відділу поліції, підпорядкованих йому територіальних підрозділів, поліцейських офіцерів громад, РПОП, РПСПОП «Суми» ГУНП, громадські формування з охорони громадського порядку.

Інструктаж особового складу поліції провів начальник Управління превентивної діяльності ГУНП в Сумській області Дмитро Заремба.

Він націлив поліцейських на забезпечення безпеки громадян, охорону публічного порядку, посилення охорони об’єктів критичної інфраструктури, термінове реагування на повідомлення про вчинені правопорушення та інші події. Крім того, наголосив співробітникам поліції на безумовному дотриманні особистої безпеки.

Так, під час даних заходів, правоохоронцями було забезпечено охорону публічної безпеки та порядку на вулицях міста та посилено охорону об’єктів критичної інфраструктури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: