На Роменщині радилися, як розвивати туризм

18.02.2022

У Роменській райдержадміністрації відбулася нарада щодо стану та перспектив розвитку сфери туризму в громадах, визначення основних туристичних локацій, плану заходів та фестивальних подій на 2022 рік.

«Туризм – це одна із унікальних галузей сучасної економіки, націлена на задоволення потреб людей, поліпшення якості життя населення, захист довкілля та культурної спадщини, – зазначила заступник голови облдержадміністрації Вікторія Медвідь. – Роменщина має перспективи розвитку туризму на своїй території, проте недостатньо використовує свій природно-рекреаційний потенціал та кліматичні умови, сприятливі для туризму і відпочинку».

Під час наради було окреслено основні заходи територіальних громад, спрямовані на популяризацію туризму; представлені туристичні об’єкти, маршрути на території Роменського району.

Також голова Роменської РДА Денис Ващенко та начальник відділу туризму управління культури Сумської облдержадміністрації Сергій Алексанян озвучували своє бачення розвитку туризму в районі та роль територіальних громад у цьому процесі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: