Поради для вибору мікрохвильовки

21.02.2022

Мікрохвильова піч — це дуже корисна річ на кухні. Мало того, що з її допомогою можна швидко розігріти холодну їжу, вона також може приготувати складні страви та розморозити потрібні інгредієнти. А деякі мікрохвильовки можуть запікати та готувати в режимі грилю. Обирайте свою, щоб час, проведений на кухні, проходив тільки з насолодою.

Види мікрохвильових печей

Мікрохвильові печі розділяють на види за методом приготування їжі та набором функцій. Спираючись на такі критерії розрізняють наступні:

стандартні НВЧ або соло печі — недорогі, тому що мають вузький спектр можливостей (розігрівають, розморожують та готують найпростіші страви), в роботі використовують мікрохвилі;

мікрохвильовки з функцією гриль — використовують не тільки мікрохвилі, але й мають функцію нагріву, щоб готувати страви на грилі, такий варіант дорожчий за попередній, бо функцій у нього більше;

моделі з конвекцією та грилем — можуть готувати їжу за рецептами різної складності, замінять духову шафу завдяки функції запікання, вони мають найбільший спектр функцій, але й найдорожчі з усіх видів.

Мікрохвильова піч — річ достатньо універсальна, тому може замінити деякі прилади на вашій кухні. Але якщо ви збираєтесь використовувати тільки основні її функції (розігрів та розморожування), краще обійтись бюджетним варіантом соло.

На що звернути увагу, обираючи мікрохвильовку

Звичайно, обираючи будь-який прилад для дому чи кухні необхідно звертати увагу на його зовнішній вигляд та функціональність. Але є речі, які потрібно знати та враховувати саме при купівлі такої печі.

Зверніть увагу на такі характеристики:

об’єм;

потужність;

перелік функцій;

матеріал (як всередині, так і зовні);

панель управління;

легкість в користуванні;

комплектація конкретної моделі;

колір;

ціна.

Потрібно сказати, що купляти ту чи іншу модель треба тільки в перевірених брендів. Це дасть вам додаткову гарантію якості виробу.

Мікрохвильовки виконують досить великий спектр дій. Тому і ціни на них різні. Але, якщо чітко визначити цілі, для яких буде використовуватися такий прилад, можна знайти потрібну модель за доступною ціною.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: