Заклади освіти Конотопщини працюють у змішаному форматі

21.02.2022

Про це під час апаратної наради повідомив начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури спорту Конотопської райдержадміністрації Микола Вербняк, – інформують на сайті Конотопської РДА.

Як зауважив посадовець, ураховуючи рівень епідемічної небезпеки на підпорядкованій території, ОТГ самостійно своїм рішенням запроваджують певні обмеження щодо здійснення освітнього процесу.

Таким чином, на сьогодні у Бочечківській, Буринській, Дубов’язівській Кролевецькій та Путивльській громадах заклади освіти працюють за очною формою навчання.

Поряд з цим, у Попівській ОТГ три заклади працюють дистанційно (Чорноплатівський, Вирівський, Соснівський), один клас Попівського ЗЗСО І-ІІІ ст. – дистанційно. У Конотопській ОТГ вісім класів навчаються дистанційно, решта – за очною формою навчання.

Через високий рівень захворюваності з 22 лютого у Новослобідській ОТГ переходить на дистанційну форму навчання ЗЗСО у с.Нова Слобода, інші заклади громади працюють за очною формою навчання.

Дану ситуацію прокоментував голова Конотопської райдержадміністрації Олександр Бобровицький.

Я вкотре хочу наголосити, наше завдання – не лише створити безпечне, але й ефективне освітнє середовище, щоб був гарний кінцевий результат – високий рівень знань наших учнів, і відповідно, подальший вступ до ВИШів і конкурентноздатність наших майбутніх молодих фахівців на світовій арені. Це можливо лише завдяки спільній ефективній цілеспрямованій діяльності педагогів, учнів і батьків, – зауважив очільник Конотопського району.

Окремо також було звернуто увагу на суворому дотриманні безпечності харчування та використанні якісних продуктів.

kntp.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: