Обслуговуюче підприємство погрожує судом ямпільчанам, які відмовились оплачувати його послуги

22.02.2022

МПП “Агротех” надіслало жителям багатоквартирних будинків Ямполя листи-претензії, у яких вимагає оплати своїх послуг.

«Вимагаємо у десятиденний строк з моменту отримання даної претензії оплатити Вашу заборгованість на наш поточний рахунок. В разі незадоволення претензії ми будемо захищати свої права у судовому порядку. У такому разі з вас буде стягнуто суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення оплати, три проценти річних від простроченої суми, судові витрати по справі, а також виконавчий збір у сумі 10% від заборгованості», – йдеться у розісланому документі.

Нагадаємо, МПП «Агротех» з міста Шостка було запрошене в Ямпіль новою селищною владою, яка перебувала в конфлікті з ТОВ «Водолій БС». 17 серпня 2021 року «Агротех» виграв конкурс на призначення управителя багатоквартирних будинків в смт Ямпіль, а 1 вересня підприємство приступило до обслуговування житлового фонду громади.

При цьому, роботою підприємства залишились незадоволені самі мешканці багатоквартирних будинків, які нарікали на відсутність договорів з обслуговуючим підприємством, відсутність інформації про послуги, які мають надаватись, та відсутність реальної роботи підприємства. У знак протесту багато власників квартир відмовились оплачувати послуги, які, на їх думку, надавались неналежним чином.

Вже 22 жовтня в перших багатоквартирних будинках селища відбулись збори мешканців, які ухвалили рішення про відмову від послуг МПП «Агротех» і перехід на обслуговування ТОВ «Водолій БС». Після цього такі відмови набули масовості, а 17 грудня селищний голова Ольга Губар визнала, що з 1 січня 2022 року весь житловий фонд Ямполя переходить на обслуговування ТОВ «Водолій БС».

yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: