У Сумах відкрили фотовиставку до 30-ї річниці заснування Національної академії Нацгвардії України

23.02.2022

До ювілею прес-офіцерами Академії підготовлені 83 фотографії, які розповідають про повсякденне життя курсантів: від моменту вступу та відбору до отримання першого офіцерського звання. Відкрили виставку в Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці.

Як повідомила начальник управління культури облдержадміністрації Олена МЕЛЬНИК, відкриття всеукраїнської експозиції на Сумщині стало можливим завдяки укладеним у минулому році Меморандумам про співпрацю та взаємодію у галузі культури та мистецтв, музейної, бібліотечноїта театрально-видовищної справи між Сумською облдержадміністрацією, обласними закладами культури та Східним оперативно-територіальним об’єднанням Національної гвардії України.

Як повідомив командир військової частини 3051 Євген КАЗАНЦЕВ, 2 січня Академія Національної гвардії України відзначила свій тридцятирічний ювілей. Заклад розташований в Харкові, він є невід’ємною частиною життя кожного офіцера Нацгвардії, адже там вони отримують освіту та перший свій досвід.

Протягом 2022 року світлини виставки зможуть переглянути жителі всіх міст України, в яких дислоковані підрозділи Національної гвардії України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: