Опозиціонери Сумщини та благодійники придбали для юних футболістів спортивну форму

23.02.2022

Опозиціонери Сумщини разом із благодійниками передали юним футболістам спортивного ліцею-інтернату «Барса» форму та комплектуючі для автобуса, який возить спортсменів на змагання.

«Аби дитину направити в правильне русло, її треба зайняти тим, чим вона цікавиться. Багато хлопців є фанатами футболу, але, на жаль, не в кожній громаді області є гідні умови для занять цим масовим видом спорту. У Сумському ліцеї-інтернаті спортивного профілю «Барса» це можливо. Діти з усієї області тут живуть, навчаються, займаються футболом і біатлоном», – наголосив під час передачі учням форми перший заступник голови Сумської облради, голова регіональної організації ОП-ЗЖ Олександр Стрельченко.

Він зазначив, що керівник закладу Олег Курашвілі та місцеві опозиціонери прагнуть забезпечити учнів усім необхідним і залучають до цього благодійників. Сьогодні у ліцей передали 45 комплектів спортивних костюмів і курток, комплект зимової гуми для автобуса ліцею на загальну вартість 135 тис. грн. Форму отримають найменші вихованці з 7 класу й ті учні, у кого її не було. Загалом же в інтернаті перебуває 145 дітей. 14 з них займаються біатлоном, усі інші – футболісти.

Директор закладу Олег Курашвілі підкреслив, що для «Барси» це суттєва підтримка, яка додасть учням більшої мотивації щодо покращення спортивних результатів, адже фінансування закладу вкрай обмежене.

«Діти – наше майбутнє. Підтримуючи їх матеріально, ми робимо свій внесок у їхнє подальше успішне життя», – переконаний Стрельченко.

Його підтримав голова фракції ОП-ЗЖ в Сумській міськраді Ігор Перепека. Утім наголосив, що в таких заходах має брати участь і Сумська міська влада, аби обласні ДЮСШ, виживали не коштом партійців та благодійників, а підтримувалися місцевим бюджетом. Дітям Ігор Перепека побажав успішно тренуватися, досягати успіхів і перемог.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: