Лікарня Святого Пантелеймона отримала гуманітарну допомогу зі Швеції

26.06.2022

До КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона» надійшла гуманітарна допомога зі Швеції.

Як повідомив керівник лікувального закладу Володимир Поцелуєв, лікарі та керівництво комунального некомерційного підприємства розуміють складну ситуацію з надходженнями до бюджету, тому активно спілкуються з різними фондами та залучають партнерів для допомоги. Цього разу у співпраці з міжнародним благодійним фондом «Олива» вдалося отримати перев’язувальні матеріали, ліки, обладнання для хірургічного, реанімаційного та паліативно-хоспісного відділень.

Міський голова Олександр Лисенко сказав, що така робота по залученню підтримки допомагає удосконалювати медичну галузь: «Це велика допомога, адже з’являються можливості для розвитку. І тут я дякую активним учасникам цього процесу, а хто ще не долучився – прошу залучити всі ресурси і брати участь у всіх програмах, грантах, конкурсах. Це вже навіть таке доручення. Адже відкривають там, де стукають, тому треба докласти максимум зусиль і співпрацювати з якомога більшою кількістю партнерів».

У лікарні планують продовжити співпрацю із вищезгаданим фондом, а отримана нині гуманітарна допомога вже використовується для лікування пацієнтів у закладі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: