На Сумщині чоловіка, який вбив рідну матір стільцем, засудили на 7 років

29.06.2022

Мешканець с. Орлівка Р. у січні поточного року в ході домашньої сварки спричинив смерть своєї матері.

У ході з’ясування цих обставин встановлено, що 4 січня поточного року близько 21:00 год. мешканець с. Орлівка Р., після спільного розпиття спиртного, в ході сварки на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин

наніс своїй матері кілька ударів стільцем в область тулубу. Внаслідок зазначених дій потерпілій було спричинено тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок яких вона померла на місці події.

За даним фактом слідчим відділом поліції було розпочато кримінальне провадження за ст. 121 ч.2 КК України. В ході розслідування провадження, безпосереднього учасника бійки повідомлено про підозру у вчиненні даного кримінального правопорушення, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Після проведення досудового розслідування, обвинувальний акт щодо підозрюваного спрямовано до суду.

За наслідками судового розгляду даного кримінального провадження Ямпільським районним судом у травні поточного року винесено обвинувальний вирок, яким Р. визнано винним у заподіянні своїй матері умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили її смерть, призначено міру покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: