За минулу добу в Сумах викрили три наркозлочини

01.07.2022

Увагу правоохоронців привернули троє жителів обласного центру. Все знайдене у них поліцейські вилучили та направили на експертизу, а відносно зловмисників відкрили кримінальні провадження.

Вчора працівники Сумського районного управляння поліції під час несення служби на одній із вулиць міста зупинили підозрілу дівчину. При поверхневому огляді у 22-річної місцевої жительки правоохоронці виявили кристалічну речовину, ззовні схожу на наркотичну.

Іншого зловмисника було викрито під час санкціонованого обшуку, який правоохоронці провели за місцем його мешкання та виявили рослинну речовину, ззовні схожу на наркотичну.

У перших двох випадках зловмисники стверджували, що готували наркотики для власного вживання без мети збуту.

Третього зловмисника сумські поліцейські викрили на одній із вулиць міста. Під час несення служби при поверхневому огляді у 24-річного чоловіка правоохоронці виявили порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну. У цьому випадку сумчанин пояснив, що зберігав наркотики з метою збуту.

У всіх випадках на місце події була викликана слідчо-оперативна група. Все виявлене правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

А за останнім фактом відкрите кримінальне провадження за за ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів , психотропних речовин або їх аналогів). Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: