На Сумщині 9 секторів міграційної служби припинили надавати адмінпослуги

05.07.2022

Управління Державної міграційної служби України в Сумській області оновило перелік територіальних підрозділів, які надають адміністративні послуги. Повноваження дев’яти секторів передано до інших підрозділів. Зміни починають діяти з 5 липня.

Так, повноваження Путивльського сектору передано до Глухівського відділу; Буринського – до Конотопського відділу; Липоводолинського – до Недригайлівського сектору; Ямпільського та Середино-Будського – до Шосткинського відділу; Білопільського та Краснопільського – до Сумського відділу №1; Великописарівського та Тростянецького – до Охтирського відділу.

Жителі громад, де сектори міграційної служби припинили роботу, можуть звертатися в зазначені підрозділи за видачею вже оформлених паспортів та за іншими послугами.

Адміністративні послуги на території Сумської області надають: Сумський відділ №2, Шосткинський, Конотопський, Роменський, Охтирський, Лебединський відділи. Також працюють Кролевецький та Недригайлівський сектори.

У Сумському відділі №1 видають виготовлені паспорти, вклеюють фотокартки та продовжують термін дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон, повідомляють в Управлінні Державної міграційної служби України в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: