Жительці Ромнів повідомили про підозру за виправдання збройної агресії РФ

07.07.2022

За процесуального керівництва Роменської окружної прокуратури повідомлено про підозру жительці м. Ромни, яка виправдовує збройну агресію Російської Федерації проти України (ч. 1 ст. 436-2 КК України).

За даними слідства, підозрювана з початку вторгнення російських військ на територію України підтримує їхню агресивну політику та схиляє інших людей до своєї проросійської позиції. Зокрема, під час розмов з колегами жінка їх запевняла, що дії збройних сил Російської Федерації проти України направлені тільки на звільнення населення. Більш того, вона заперечує факт того, що збройні сили Російської Федерації вчиняють воєнні злочини стосовно цивільного населення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Роменського відділу поліції Головного управління Нацполції в Сумській області за матеріалами Управління Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури. За скоєне підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: