Нардеп Михайло Ананченко про візит Кирила Тимошенка на Сумщину: “Працюємо з Офісом Президента, аби відновити наші міста”

14.07.2022

Народний депутат Михайло Ананченко разом із заступником керівника Офісу Президента Кирилом Тимошенком під час його візиту на Сумщину відвідав різні райони області, де тривають роботи з відновлення після ворожих атак. На переконання парламентаря, завдяки спільній праці на регіональному та державному рівнях вдасться впоратися із важливими завданнями. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці:

“Школи, мости, будинки. Немає другорядного – все головне! Все маємо відновити, або збудувати з нуля!

Повністю згоден в цьому із заступником керівника офісу Президента Кирилом Тимошенко.В ході його візиту на Сумщині побували в різних районах.

Міст в Бішкіні ( Лебединська громада) був зруйнований в березні. Через це було порушене сполучення інших громад з обласним центром. Нині тут тривають роботи з відновлення.Роботи багато, та 200 метровий міст буде зроблено до кінця серпня. Особисто в цьому переконалися.

Точка огляду в Сумах – будинок, що постраждав від авіанальоту 2 березня.

П’ятиповерхівка, що лишилася без вікон, отримує нове життя.58 віконних блоків вже відновлено. Кошти на це виділила держава. Мешканці, що раніше зробили ремонт самостійно отримають компенсацію, – пообіцяв Кирило Тимошенко.

Дякую офісу Президента, що всі разом, на різних рівнях працюємо, аби відновити наші міста після атак окупантів. Ще одне завдання: зробити навчання дітей з 1 вересня безпечним. Укриття, системи оповіщення, зв’язок – все має бути.Як приклад – Роменська ЗОШ І-ІІІ ступенів №7. Тут є все, аж до програми тренувань, як діяти при сигналах тривоги, та надання домедичної допомоги.

Ще одна наша збережена перлинка – новий дитячий садок “Світлячок” в Сумах, який відкрив двері за пару днів до війни. Саме він, за словами Кирила Тимошенка, є взірцем для всієї України.

Роботи багато, та все буде Україна! ”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: