У Сумах приватні перевізники розробили графіки роботи транспорту у вечірній час

18.07.2022

Головний спеціаліст відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Інна Чирка під час апаратної наради розповіла про роботу міської транспортної системи минулого тижня.

Посадовець повідомила, що, з огляду на зменшення після 19:00 пасажиропотоку, приватні перевізники розробили графіки роботи транспорту у вечірній час. Фахівці відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг контролюватимуть їх дотримання, а також загалом роботу автобусів у пізні години.

У середу, 13 липня, працівники профільного відділу спільно з інспекторами патрульної поліції та представниками управління Укртрансбезпеки перевірили роботу маршруту № 19. Були зафіксовані транспортні засоби, які не мають права здійснювати перевезення. Складені адміністративні протоколи.

Щодо КП «Електроавтотранс», то воно минулого тижня тримало сталий випуск тролейбусів та автобусів. Разом з цим опрацьовувалося питання збільшення випуску «рогатих».

Також Інна Чирка повідомила, що фахівці комунального підприємства закінчили відновлення контактної мережі на вул. Харківська та спільно з підрядниками розпочали заміну кабелю живлення підстанції № 6. Міський голова Олександр Лисенко доручив профільному відділу тримати питання ремонту на контролі, адже від цього залежить відновлення руху тролейбусів до кінцевої зупинки по вул. Роменська та до Тепличного.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: