У Глухові 15-річного хлопця викрили на крадіжці мотоцикла

19.07.2022

Менше години знадобилося співробітникам кримінальної поліції Глухова, аби розшукати викрадений мотоцикл та викрити зловмисника, який обібрав чуже господарське приміщення.

Про незаконне заволодіння мотоциклом у поліцію повідомив 33-річний власник. Чоловік розповів, що кілька днів не був у своєму господарському приміщенні, а навідавшись туди – виявив відірваний навісний замок на вхідних дверях та зникнення звідти свого мототранспорту.

Співробітники кримінальної поліції Глухова провели першочергові пошукові заходи і вже менш ніж за годину знайшли викрадений мотоцикл та зловмисника. Ним виявився 15-річний місцевий житель.

За словами підозрюваного, він випадково помітив у одному з сусідських господарських приміщень мотоцикл і вирішив ним заволодіти. Викрадений транспорт він перевів до свого гаражу та став його розбирати на запчастини, плануючи у подальшому їх вигідно продати.

Наразі поліцейські вже оголосили про підозру підлітку в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Остаточне покарання йому визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: