У Глухові натовп висадив скло в секонд-хенді в гонитві за новим завозом

20.07.2022

Інцидент стався вчора, в одному із секонд-хендів Глухова. На опублікованому знімку видно, що вибили шибки у дверях. Про ситуацію розповіла глухівчанка Валентина

“Це вже не вперше, на жаль. Не можу більше спокійно спостерігати за такими випадками. Хлопцям-підліткам, що під натиском натовпу видавили скло, казати не має сенсу… може, хоч через соцмережі почитають і замислються. Я бачу, як переймаються продавчині магазину, дуже шкода дівчат. Треба мінятися, з розумінням ставитися до всього. Хіба ж так можна? То раніше майже знесли двері, а вчора висадили скло.

Також, раніше пам`ятаю, як у день завезення компанія одних і тих самих хлопців вривалися в магазин першими, змітаючи зі стійок одягу кращі речі, не залишаючи шансу тим, хто не з їхнього кола товаришів. За ними заходили деякі жінки, які за окрему плату забирали у цих юних спекулянтів найцінніші речі. Потім цей одяг перепродували. Таке життя, нічого не поробиш…але ж і штурмом за тряпки брати магазин не треба! Це крик душі“, – написала очевидиця.

hlukhiv.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: