Верхня Сироватка збирає кошти на підтримку сумських героїв-артилеристів

26.07.2022

Нещодавно Сумщину облетіло фото 155-го снаряду до американської гаубиці м777, на якому окупантам передають «привіт» із Верхньої Сироватки, що поблизу Сум.

Нагадаємо, що Верхньосироватська громада упродовж лютого-квітня була частково окупована військами рф та разом з Охтиркою, Тростянцем, Боромлею та іншими містечками Сумщини зазнала втрат серед цивільних мешканців, житла та інфраструктури.

Місцеві мешканці вирішили підтримати визволителів та оголосили збір коштів для богів війни. «Шановна громада! Підтримаємо наших земляків-воїнів! Проводимо збір коштів для артилерійського підрозділу славетних гаубиць М777 нашого земляка, який стоїть на захисті нашої держави на південному напрямку. За результатами придбаємо конче необхідні для героїв-артилеристів навушники активні тактичні шумоподавляючі Impact Sport Howard (вартість кожного близько 3500 грн.). Збір коштів коштів проводимо на картку МоноБанку 4441114457842787 волонтера Андрія Мацака. Разом до Перемоги! Слава Збройним Силам України!», – йдеться в соціальних мережах Сумщини та громади Верхньої Сироватки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: