У Ромнах відбулася атестація київських водолазів-рятувальників

28.07.2022

26-27 липня на базі Міжрегіональноого центру швидкого реагування відбулася щорічна атестація водолазних фахівців Головного управління ДСНС України у м.Києві та Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України.

Основна мета заходу – перевірка фахових знань та навичок водолазів відомства, підтвердження водолазною кваліфікаційною комісією їх професійної відповідності.

Водолазно-кваліфікаційна комісія перевірила рівень підготовки водолазів безпосередньо у басейні та за допомогою барокамери, у якій створювався тиск, що відповідав робочим глибинам (до 20 метрів). Комісія аналізувала характер і складність проведених водолазами підводних робіт та загальну кількість годин роботи під водою.

Також перевірялися – навички з надання домедичної допомоги, правил експлуатації водолазного обладнання та спорядження, навички з організації водолазних спусків та виконання типових водолазних робіт.

За результатами перевірки члени комісії відзначили високий рівень підготовки рятувальників – водолазів даних підрозділів та побажали якісно використовувати набуті знання та досвід для безпеки громадян регіону.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: