На Сумщині поліцейські втілили мрію 6-річного Максима із багатодітної родини

29.07.2022

Вирости сильним, мужнім та одягти форму поліцейського мріє хлопчик з однієї із багатодітних родин Роменщини. Тож для нього в день народження правоохоронці зробили неочікуваний подарунок.

Максим зростає у багатодітній родині, яка, нажаль, опинилась в складних життєвих обставинах. Вчора йому виповнилось 6 років, в цей день до нього завітали особливі гості – працівники поліції. Мама хлопчика розповідає, що більше двох років син мріє стати поліцейським, він із захопленням дивиться на правоохоронців, намагається їх наслідувати та завжди відстоює справедливість.

Ці якості маленького Максима дуже вразили Роменських правоохоронців, та вони не змогли залишити його без уваги в цей святковий день. Поліцейські не тільки вітали малого та дарували подарунки, а й провели екскурсію у місцевому відділі поліції, показали роботу чергової частини та приміряли екіпіровку. Крім того, хлопчик мав змогу проїхатись на справжньому патрульному автомобілі.

Задоволений, щасливий та з купою подарунків малий повернувся додому, цей день він запам’ятає надовго. Поліцейські сподіваються, що настане час, коли Максим поповнить лави Національної поліції України, та вони зможуть разом захищати та відстоювати права громадян.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: