На блокпосту в Ямполі поліцейські виявили чоловіка, який мав при собі наркотики

04.08.2022

Подія сталася вчора на одному з блокпостів у селищі Ямпіль. Перехожий, який перетинав систему стопконтролю, не мав при собі документів, які б засвідчували його особу. Під час поверхневої перевірки в наплічнику вказаного громадянина правоохоронці помітили пакет із сухою рослинною речовиною, схожою на марихуану. На місце була викликана слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці вилучили пакет із імовірними наркотиками.

Чоловіком виявився раніше судимий 27-річний громадянин. У ході бесіди, поліцейські з’ясували, що той вирощує коноплі поблизу однієї з лісосмуг. На вказаному ним місці правоохоронці знайшли 22 зростаючі рослини коноплі. Все знайдене було вилучене та направлене на експертизу.

У поліції за даними фактами відкриті кримінальні провадження за ознаками ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: