На Сумщині судитимуть ексзаступника начальника відділення поліції

05.08.2022

Сумською обласною прокуратурою затверджено та 4 серпня направлено до суду обвинувальний акт стосовно на той час заступника начальника відділення поліції, який підбурював фігуранта кримінального провадження до надання неправомірної вигоди службовим особам.

За даними слідства, поліцейський запевнив місцевого жителя, стосовно якого розслідувалось кримінальне провадження, що він зможе домовитись із правоохоронцями про зменшення відповідальності, однак за це їм необхідно передати 5 тисяч доларів США. Вже через декілька днів під час наступної зустрічі він повідомив, що така «послуга» буде коштувати вже 7 тисяч доларів США. При цьому заступник начальника відділення поліції жодних дій щодо впливу на хід розслідування вищезазначеного кримінального провадження не вчиняв.

На даний час правоохоронець звільнений з органів поліції. Досудове розслідування завершено слідчими четвертого слідчого відділу (з дислокацією у м. Сумах) територіального управління ДБР, розташованого в місті Полтаві, під процесуальним керівництвом прокуратури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: