Сумські поліцейські за добу викрили чотири наркозлочини

07.08.2022

5 серпня у ході перевірки оперативної інформації щодо протиправної діяльності одного з жителів району працівники Сумського районного управління поліції провели за місцем його мешкання санкціонований судом обшук. Правоохоронці виявили у помешканні 34- річного чоловіка 200 г рослинної речовини, ззовні схожою на наркотичну.

Крім того, під час несення служби, на одній із вулиць міста Суми, поліцейські зупинили підозрілого чоловіка. При поверхневому огляді у 35-річного місцевого жителя правоохоронці виявили кристалічну речовину білого кольору, ззовні схожу на наркотичну.

У ході розмови зловмисники не заперечували, що знайдене є наркотиком, та стверджували, що зберігали її для власного вживання без мети збуту.

А от на Лебединщині під час проведення санкціонованого обшуку вдома у 35-річного місцевого жителя на присадибній ділянці поліцейські виявили 37 рослин коноплі, які він вирощував для власного вживання.

Також під час несення служби на одній із вулиць міста Лебедин працівники поліції зупинили 35-річного чоловіка. Під час поверхневого огляду у нього було виявлено 15 г рослинної речовини, ззовні схожою на наркотичну.

Все знайдене правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

За вказаними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: