У Сумах п’яний водій влаштував травматичну ДТП і поїхав з місця події

10.08.2022

Учора, близько 14 години 30 хвилин, патрульні отримали повідомлення про ДТП, яка сталася на вулиці Ковпака.

Попередньо інспектори з’ясували, що водій автомобіля ЗАЗ Daewoo, не дотримавшись безпечної дистанції, допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen Golf. Не дочекавшись патрульних, місце автопригоди він залишив. Але вже за лічені хвилини охоронці порядку зупинили керманича транспортного засобу ЗАЗ Daewoo неподалік, на вулиці Чернігівській. 56-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд він пройшов у закладі охорони здоров’я, де здав зразки біологічного середовища. До того ж ні посвідчення водія, ні реєстраційних документів на транспортний засіб керманич не мав. Тож на нього поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

У результаті ДТП 54-річна пасажирка транспортного засобу Volkswagen Golf отримала тілесні ушкодження. Лікарі шпиталізували громадянку до лікарні для надання їй необхідної допомоги.

Для з’ясування всіх обставин патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Сумського районного управління поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: