На Сумщині повідомили про підозру чоловікові, який перевозив контрафактний спирт

11.08.2022

Нагадаємо: наприкінці квітня поточного року, на одній із вулиць міста Конотоп працівниками Конотопського районного відділу поліції спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Сумській області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ було зупинено водія, який під виглядом омивача для скла перевозив близько 10 тисяч літрів контрафактного спирту.

В ході досудового розслідування слідством встановлено, що водій за грошову винагороду здійснював незаконне транспортування спирту, у кількості 48 бочок ємністю 200 літрів кожна, з метою збуту, використовуючи підроблену товаро-транспортну накладну на вантаж, з метою приховання даного злочину при перетині блок-постів.

Наразі слідчі Конотопського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 204 «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Досудове розслідування триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: