У Сумах провели чемпіонат області з панкратіону та греплінгу

13.08.2022

11 серпня в місті Суми відбувся чемпіонат області з греплінгу та пакратіону серед учнів та студентів. В заході взяли участь близько 150 спортсменів – вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл області з міст Конотоп, Буринь, Ромни, Путивль, Лебедин, Тростянець та Суми.

Спортсменам було не легко готуватися до змагань в умовах сьогодення. Відсутність тренувальної діяльності в деяких містах могла негативно позначитись на виступі борців. Але любов до спорту та воля до перемоги ламала всі перепони, і наші єдиноборці намагалися гідно виступити. Тим більше, що мотивувала спортсменів можливість участі у Чемпіонаті України, який відбудеться восени у місті Чернівці та перспектива виїзду на Чемпіонат Світу в разі перемоги. Адже захід проходить щорічно та є відбірковим.

Спортивне свято було благодійним, і всі кошти, зібрані під час його проведення, спрямують на лікування військовослужбовця з Сумщини, котрий під час виконання бойового завдання отримав мінно-вибухову травму.

Перед стартом заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих за Україну спортсменів та всіх захисників, що назавжди залишаться героями в наших серцях.

Щодо самого Чемпіонату, то в його рамках спортсмени змагалися у 4 вікових групах та у своїх вагових категоріях. Тепер 40 єдиноборців будуть представляти Сумщину на Чемпіонаті України.

Вітаємо переможців та призерів змагань! Бажаємо сумчанам гідного виступу на майбутніх чемпіонатах України та Світу зокрема!!!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: