Flowers.ua – сервіс доставки квітів і подарунків у Сумах та по всій Україні

15.08.2022

Букет квітів – це універсальний подарунок, який не втрачає своєї актуальності вже кілька століть. Купити квіти у подарунок на 8 березня, день народження чи будь-яке інше свято, або урочистий захід сьогодні, як ніколи, дуже просто та швидко. Завдяки сучасним технологіям, замовити доставку квітів у Суми https://flowers.ua/ua/sumi та будь-яке інше місто України можна за лічені хвилини. Онлайн квітковий магазин Flowers.ua робить все, щоб полегшити процес замовлення та надає покупцям широкий вибір товарів. Так, у каталозі Flowers.ua є понад 1000 різних варіантів квіткових композицій на будь-який смак, включаючи трендові квіти в коробці, неймовірні троянди, весняні тюльпани, осінні хризантеми та багато інших.

Переваги замовлення та доставки квітів онлайн

Замовлення квітів через інтернет – це не тільки зручно, але й надійно. Ось лише кілька переваг співпраці з Flowers.ua:

  • Гарантована свіжість рослин. Флористи формують ваше замовлення лише після оформлення. До моменту доставки букет зберігається у холодильній камері. Кур'єр привозить квіти у спеціально обладнаному автомобілі у чітко вказаний час.
  • Замовляти доставку додому банально простіше, ніж йти до квіткової крамниці. Так ви зможете у спокійній обстановці вибрати серед усього каталогу найбільш вдалий варіант і оплатити замовлення будь-яким зручним способом. Сервіс Flowers.ua співпрацює з найбільшими українськими банками та світовими платіжними системами, тому оформити доставку зможе кожен.
  • Букет завжди можна доповнити подарунками та романтичними посланнями: плюшеві ведмеді, кошики з фруктами, повітряні кулі та солодощі зроблять будь-яку композицію справжнім витвором мистецтва.
  • Анонімність. Якщо ви давно хотіли зробити перший крок і справити враження на свою обраницю, складно знайти подарунок краще за букет від таємного шанувальника.
  • Зручний додаток, який можна безкоштовно завантажити в App Store та Play Market дозволить вам замовити доставку подарунків та квітів з будь-якої точки світу. Також ви зможете відстежувати місце розташування кур'єра та статус замовлення в режимі реального часу. Зручна інтеграція з соцмережами дозволить вам зробити пост про ваше замовлення в стрічці соціальної мережі або поділиться ним у популярних месенджерах.
  • Професійні флористи компанії цілодобово допоможуть вам купити подарунок, який підкорить серце коханої людини, а менеджери нададуть будь-яку інформацію про замовлення.
  • Замовляйте доставку квітів додому будь-коли. Якщо оформити та сплатити замовлення до обіду, то букет прибуде того ж дня.

Інші новини:

Коментарі: